Món Dolç

You are here Home  > Pastisseries >  Món Dolç
Item image

Fleca pastisseria Món Dolç és una empresa jove i innovadora. La botiga està dissenyada per conduir al client per una ruta que el portarà des de la olor característica del pa recent fet i la coca de ceba a la pastisseria més moderna i avantguardista.

Amb tota una vida d’experiència com a forner el Joan és l’encarregat de fer arribar cada dia als nostres clients tot un ventall de pans, sense descuidar la brioxeria artesanal. Menció especial tenen les seves coques, ja siguin dolces o salades, són famoses a tota la contornada. Encara no les has provat? No saps el que et perds!

La part de pastisseria per altra banda està sota la comanda del Kiko. Tot i la seva joventut, el nostre pastisser té àmplia experiència en pastisseria tradicional catalana i francesa i li agrada portar la innovació a la seva màxima expressió. Per aquest motiu tots els pastissos que es troben al nostre establiment són únics i personals, no en trobaràs mai dos d’iguals. A més a més, amb els seus pastissos de temporada, el Kiko convida als nostres clients a provar nous gustos i textures aprofitant al màxim els gustos i aromes de la fruita fresca.  I aprofita la Pasqua per fer volar la seva imaginació i elaborar figures de xocolata que deixen bocabadats als infants.

Tot plegat la Fleca pastisseria Món Dolç és la conjunció ideal entre la pastisseria moderna i la fleca tradicional, on es convida al client a provar nous gustos i emocions sense deixar de banda els gustos de tota la vida.


On trobar-nos?

Adreça:
C/Indians, 28
43830 Torredembarra
GPS:
41.1453877, 1.4008139000000028
Telèfon:
977 64 49 95
info@pastisseriamondolc.com
Web:
http://www.pastisseriamondolc.com/