Inscripció a la Guia

La Guia Comercial de Torredembarra és un portal amb un potencial tràfic de visites enorme, atès que el públic objectiu al que va dirigit és amplíssim. D’una banda, parlem d’empresaris de qualsevol tipus i grandària, i per un altre, d’usuaris d’internet que necessiten cobrir una necessitat, com és buscar en internet l’empresa o servei que demanden.

Per això anunciar-se a La Guia Comercial de Torredembarra és, per a vostè i per a la seva empresa, la forma més rendible, fàcil i ràpida d’arribar a tots els usuaris d’internet, centrant-se en els usuaris de la Vila.

Si vol incloure’s a la Guia gratuïtament, pot fer-ho mitjançant el següent formulari.

Nom del Comerç o Empresa (requerit)

Categoria (requerit)

Direcció complerta (requerit)

Telèfon (requerit)

Població (requerit)

Email (requerit)

Missatge


En compliment amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, mitjançant la introducció de dades en el present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de PubliWeb System, SL, amb la finalitat de poder prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les nostres propostes i millores. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a: info@publiweb.es o a Ap. Correus, 53 - 43830 Torredembarra (Tarragona)

En prova d'acceptació de les condicions LSSICE i LOPD, si us plau introdueixi els 4 caracters del següent codi:
captcha

Close Comments